perjantai 16. syyskuuta 2011

Vieläki on läskiä

Noniin nyt on laihuteltu sitte parisen päivää.

Tosin eilen ei saanu juoksutettua Dracoa, kun kämppis anto ruoat ja en ollu kotona. Tai en tiijä, ehkä se juoksuttti mut en ainakaan muistanu sanoa.

En tiedä kyllä onko tuo laihtunu. Pitäiskö melkein mitata. Ainaki se on kovasti tykänny noista uusista nappuloista, mitään ruoansulatusongelmia tai muuta ongelmia ei oo tullu. Todennäkösesti turkin laatu saattaa muuttua, mutta en tiedä voiko tuon paremmaksi mennä. Se vois olla ihan jees, että karvanlähtöön vaikuttais, se vois olla yks muutos joka tulee mieleen.

Seppoa en oo enää pitäny lukittuna toiseen huoneeseen (siis sillä aikaa kun annan ruoan Dracolle), kun huomasin että ei se yritä edes napata niitä. Se kyllä seuraa innoissaan mitä tapahtuu ja hyppelee ja leikkii mukana, mutta vaikka se kerkeis nappulalle eka niin se haistaa, muttei syö sitä. Ihan fiksu, koska ei sen nuita nappuloita tarvikaan syödä. Toisaalta tulee Dracolle vähä vipinää, ku tietää että toinenki on mukana leikissä.

EDIT//:

Näin parin vuoden blogitauon jälkeen: Draco on edelleen saman kokoinen, mutta nykyään tiedän sentään painon: 8kg. Seppo ei valitettavasti enää ole ollut meidän kanssamme pariin vuoteen, kun hänelle tuli merkkausongelmia sisällä. Seposta luopuminen oli erittäin vaikeaa, ja vieläkin mietin tuota ihanaa pientä kissaa, vaikka tiedostankin että päätökseni oli silloin oikea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti